Старши-треньорът на "Ботев" Пловдив Вили Вуцов не подаде оставка след загубата от Локо Пловдив с 1:2 в мач за Купата на България. Пред журналисти той съобщи, че е готов да си понесе последствията, предаде репортер на TrafficNews.bg. /реакциите от мача - във видеото по-горе/. 

Вуцов получи последно предупреждение в понеделник. Тогава през целия ден в клуба се водиха разгорещени разговори за това дали наставникът на жълто-черните да бъде освободен от длъжност, но в крайна сметка му бе даден последен шанс. 
Постът на Вили Вуцов като старши-треньор на Ботев Пловдив сериозно се разклати. През деня на базата в Коматево беше проведен извънреден Управителен съвет на Борда на директорите, закрит за журналисти, на който основна тема беше бъдещето на Вуцов. Самият старши-треньор се появи следобед на базата, но не коментира дали остава на поста. В края на деня стана ясно, че засега Вили Вуцов ще бъде начело на Ботев-Пловдив поне до сряда, когато ще се играе мачът с градския съперник за Купата на България. 

След днешния мач, играчите на Локомотив Пловдив отпразнуваха с чувство за хумор победата си в Коматево над Ботев. Те изпълниха групова танца на Вили Вуцов и просването му на земята, което той направи на Лаута при гола на Алекс Колев.

Локомотив Пловдив се класираха за четвъртфиналите за Купата на България. 

TrafficNews.bg