Пловдивският футболен клуб Марица от известно време има нови шефове, сред които легендата Владимир Фатов и бившият футболист на кършиякалии Веселин Тосев. Те са избрани на напълно законно общо събрание, но не смеят да се вяснат на стадиона от страх да не изпитат гнева на друга легенда и настоящ старши-треньор Петър Курдов.

До този момент Курдов бе човекът, който отговаряше за всичко в клуба и се изявяваше като спасител заради спонсорството от приятеля му Алексей Петров. Синът му Евгени Курдов пък води един от юношеските отбори на “жълто-сините”. Бащата е известен с буйния си нрав, като в последния мач отново получи червен картон заради буйство край тъчлинията.

Курдов обвинява опозицията, която всъщност е законен управник на Марица, че е разбила съблекалните техни хора са залели терена с негасена вар, за да изсъхне. Той дори строи децата от школата и искаше да блокира бул. “Шести септември” покрай стадиона в знак на протест, но в крайна сметка до този момент всичко се разминава без шамари. (dcnews.bg)

TrafficNews.bg