Plovdiv Plaza Mall приема кантара на Pro Fight 19 утре

Събитието ще бъде от 18:00ч.

Пловдив 12.05.2022 16:30 2043 0
Plovdiv Plaza Mall приема кантара на Pro Fight 19 утре

Утре от 18:00ч. в Plovdiv Plaza Mall ще се проведе медийният кантар за най-голямото бойно събитие в Пловдив за тази година - Pro Fight 19. Кикбокс галата е тази събота - 14 май, от 19:30ч. в зала "Колодрума".

Организатори на събитието са пловдивският Бултрас Файт Клуб и Патриот Дупница. 

На кантара ще присъстват всички състезатели, които ще участват в двубоите в събота. 10 основни битки и три подгряващи очакват феновете на феновете в зала "Колодрума". На кантара ще бъде и един от най-големите треньори в кикбокса - Майк Пасения, който в 10:00ч. ще се проведе семинар в залата на Бултрас Файт клуб. 

Веднага след кантара ще се проведе и пресконференция с участието легендата в кикбокса Майк Пасения, президентът на Българската федерация по кикбокс и муайтай Галин Димов, президентът на Pro Fight Кирил Чакъров и участниците в основния сблъсък Димитър Пенчев от Скорпион Плевен и нидерландецът Джорди Ларет от клуба на Майк Пасения. 

Трима бойци от организаторите на турнира Бултрас Файт Клуб ще вземат участие в сблъсъците - Петър Кавраков, Костадин Стойков и Станимир Минчев. 

Основният сблъсък за вечерта ще е между Димитър Пенчев от Скорпион Плевен и нидерландецът Джорди Ларет от клуба на Майк Пасения. 

На галата ще участват състезателите от България, Нидерландия, Турция, Сърбия, Молдова и Беларус. 

Билетите за събитието се продават в системата на Eventim и са на цени от 15, 25 и 40 лева.

TrafficNews.bg е медиен партньор на събитието. 

Задава се най-голямото бойно събитие на годината в ПловдивPro Fight 19 ще се проведе на 14 май в зала "Колодрума"

Огромен интерес към най-голямото бойно събитие на годината в ПловдивPro Fight 19 ще се проведе на 14 май в зала "Колодрума"

Кикбокс легендата Майк Пасение ще проведе семинар преди Pro Fight 19 в ПловдивТой ще се проведе един ден преди сблъсъците на 13 май

Играчите на Ботев: Ела на 14 май за Pro Fight в зала "Колодрума", вече са продадени над 2000 билетаГолямото кикбокс събитие е следващата събота

Общо 13 зрелищни битки на Pro Fight 19, вижте всички сблъсъциНа най-голямото бойно събитие в Пловдив за тази година ще участват и чуждестранни състезатели

Изпрати новина