Руската тенис звезда Мария Шарапова заяви, че няма проблем във връзката си с първата ракета на България Григор Димитров. Двамата са заедно от края на 2012 г., но в началото през този месец в американски медии се появиха спекулации, че са се разделили с мотива да наблегнат върху професионалното развитие в кариерите си. Информациите досега не са потвърдени нито от рускинята, нито от българина. 

Именно тези слухове накараха журналистите в Китай да се поинтересуват от взаимоотношенията в звездната тенис двойка. На пресконференцията в Ухан след победата на Маша над сънародничката й Светлана Кузнецова основният въпрос бе за връзката й с Гришо. „Страхотна е!”, обясни с една дума рускинята.

Любопитните журналисти обаче не спряха до тук: „Мария, ти си много популярна в Китай, но тук сме доста притеснени за връзката ти с Григор...“, обясни един от присъствалите на пресконференцията. „Защо сте разтревожени? Всичко е чудесно. Благодаря ви, че се грижите за мен толкова много!“, заяви Шарапова с усмивка.

След това пък Мария не пропусна да се наслади на ледена вана за отпускане и дори публикува снимка от релакса в социалните мрежи.

Изглежда Маша въобще не се е впечатлила от поредната сензация на руската телевизия „Питер ТВ”, която освен че ги раздели с Григор, съобщи за появата и на нов мъж в нейния живот.

Според американски сайт пък Гришо е получил ценни любовни съвети за връзката си с Маша от добрия им приятел Новак Джокович-Ноле. Наскоро двамата тенисисти тренираха отново заедно и според kpopstarz.com те са имали мъжки разговор заради Шарапова. Сърбинът е добър приятел не само на Григор, но и на рускинята, с която снимат реклами и често се шегуват един с друг.

Неделин Петров