Шампионската лига с завръща тази вечер, а безспорно най-чаканият двубой е този между тимовете на Байерн и Барселона. Мачът ще е по-специален за нападателя на "каталунците" Роберт Левандовски, който това лято пристигна именно от тима на "баварците".

В първия кръг в група "C" немската машина преодоля без проблеми състава на Интер в Милано и сега ще търси нова победа. Барса пък разби чешкия Виктория, но сега предизвикателството ще е далеч по-трудно.

Два от грандовете на Стария континент имат стари сметки за разчистване. През последните две години баварците записаха три поредни победи срещу Барса с общ резултат 14:2, но сега каталунците са амбицирани за реванш, а най-опасното им оръжие точно полският голмайстор.

Байерн Мюнхен е фаворит според букмейкърите. Betano предлага 2.02 коеф. за успех на немците, а победа за гостите от Испания се оценява на 3,56 коеф.

Очакват се много попадения в срещата и неслучайно залогът над 2,5 гола е само 1,38 коеф. Подобна е ставката и за отбелязване на гол и от двата тима - 1,37. Ако ще търсите игра на голове, то е добре да се насочите към повече попадения - над 3,5 или над 4,5 гола, съответно за 1,93 коеф. и 3,05 коеф.

Друг интересен залог е победа за "баварците" с разлика, което е повече от сочно - 3,20 коеф.

Ако смятате, че Барса все пак може да изненада домакините, то оферта 2-ка и над 2,5 гола е отличен избор - 3,95 коеф.

При голмайсторите определено си струват предложенията за първи гол на Левандовски и Мане, които са със ставки - 5,25 и 6,40.