Време е за Вечното дерби! Левски и ЦСКА-София се излизат един срещу друг в най-очаквания двубой от кръга. Мачът е от 16:45 часа на Националния стадион „Васил Левски”. 

Дербито малко позагуби блясъка си откъм футболни качества в последните години, но атмосферата на стадиона и непредвидимостта на сблъсъка са винаги налице. Последният сблъсък между двата тима бе не толкова отдавана. В средата на май те трябваше да определят кой ще е носител на Купата на България и това в крайна сметка бе Левски, който надделя с 1:0.

В настоящото класиране "червените" влизат в двубоя от трета позиция, а "сините" от девета. Подреждането обаче никога не е имало толкова значение за изхода на това дерби.

За последните три години отборите се изправиха общо осем пъти един срещу друг. В тях символичните гости - ЦСКА, победиха три пъти, Левски записа един успех (финала през май), а четири пъти резултатът е бил равен.

Какво смятат букмейкърите за двубоя? Според Betano "сините" са фаворит. Коефициентът за 1-ца е 2,41, докато за победа за момчетата на Саша Илич е 3,65 коеф., за равен е 3,21 коеф.

Дъжд от голове със сигурност не се очаква в срещата. Пазарът за над 2,5 гола в двубоя е 2,60 коеф., съответно под 2,5 е 1,50 коеф. Ако все пак сметнете, че е време двата отбора да избухнат в дербито, то опцията над 3,5 гола изкушава и ще умножи залога ви по 5.

Сочни ставки се предлагат и за голмайсторите на двата тима. ДАуда Бамба да отбележи по-всяко време на мача е 3,75, а за Маурисио Гарсес коефициентът е 4,35. При "сините" най-вероятни да отбележат според букмейкъра са Марин Петков и Илия Стефанов - съответно с 3,50 и 3,80 коеф.

Има интересен пазар, специално предложение на Betano - и двата отбора да получат картони и в двете полувремена, заедно с над 1.5 гола в мача за 3,65 коеф.

Избрахте ли вече своя залог?