Най-добрият ни тенисист Григор Димитров разкри, че тенисът е номер 1 в живота му и приятелката му Никол Шерцингер е наясно с това. Тенисът пречи на личния живот, пречи да бъдеш добър приятел, едва виждам семейството ми. Разбира се, имам приятели, те са от години. Когато сме заедно, не се говори за тенис, сподели той в интервю за БТВ.

Не можеш да планираш ваканция, почивки. Знаеш къде ще си всяка седмица. Всичко идва до това как се разбереш с даден човек. Аз съм казал, че тенисът е на първо място, това мога да дам в момента. Или го приемаш, или не, допълни той и призна, че все още не мисли за семейство. В момента имам толкова много други цели, но един ден… Винаги си мисля по празниците за такива неща. Бих оценил да имаш деца и да си със собственото си семейство по празниците, каза Гришо.

Той разкри и повече подробности за интересите си извън тениса. С времето ще мога повече и повече да разкривам кой съм. Хората около мен казват, че знаят, че искам да покажа, че съм нещо повече от тенисист. Искам да направя филм, академия, обичам да пиша, обичам модата. Има толкова много неща. Защо да не създавам дрехи? Обичам да рисувам. Не искам да разкривам всичко. Прекарвам и време с мои двама приятели, художници. Това ми е като хоби, успокоява ме. Обичам такава атмосфера – мисълта да стане реалност. Хора, искащи да изкарат нещо от себе си – това е една от големите мистерии, допълни Григор.