Григор Димитров реши да прави мускули в компанията на Благой Иванов-Багата и други майстори на бойните изкуства. Двамата българи тренират във фитнеса на специализирания университет на UFC - най-престижната организация в смесените бойни изкуства, в Лас Вегас. 

   

Вижте тази публикация в Instagram.
 
 

Holiday mode is ????

Публикация, споделена от Grigor Dimitrov (@grigordimitrov) на


След полуфинала на US Open Димитров го чакат турнирите в Китай, а ММА боецът се готви ма мача с Дерик Луис на 2 ноември в легендарната зала “Медисън скуеър гардън” в Ню Йорк.

Димитров най-вероятно ще води България в новия елитен отборен турнир по тенис ATP cup в Австралия от 3 до 12 януари. Нашата страна засега е първа извън списъка на участниците, но и да не класираме, почти сигурно ще получим покана. След изтегления жребий пълна е само група F с Германия, Гърция, Канада и домакините, които ще играят по право. 

Ето останалите 5 групи, в които България може да попадне: Сърбия, Франция, Южна Африка (А), Испания, Япония, Грузия (В), Швейцария, Белгия, Великобритания (С), Русия, Италия, САЩ (D) и Австрия, Хърватия, Аржентина (Е). За Сърбия сигурен е Новак Джокович, който започна 269-ата си седмица като №1 в света и измести Джими Конърс от четвъртото място. Води Роджър Федерер (310) пред Пийт Сампрас (286) и Иван Лендъл (270).