Новата звезда на Ливърпул Марио Балотели направи интересно разкритие за режима си преди мач. Италианецът, който често се замесва в жълтите хроники с похожденията си, категорично обяви, че не прави секс в ден, в който му предстои да изиграе мач. 

Една от бившите му приятелки обяви, че често са практикували креватни упражнения преди мач, но Супер Марио отрече това. Той си има собствен режим преди двубой и сексът не влиза в него. 

"Някой ми каза наскоро, че или аз съм бил казал, или моя приятелка, че обичам да правя секс до три-четири часа преди мач. И съм бил казал, че това ми помага да съм по-добър на терена."

"Повярвайте ми, ако правя секс толкова скоро преди мач, няма да мога да изляза на терена. И не само аз, за всеки футболист е така. Подобни информации само ме карат да се смея. Аз си имам съвсем различен режим преди двубой", сподели Балотели пред списание "Спорт". 

Италианецът продължава да се адаптира към живота в новия си клуб. Досега той има само едно попадение на сметката си за Ливърпул, като то е в мрежата на Лудогорец в Шампионската лига при драматичната победа с 2:1. 

ТrafficNews.bg