България ще бъде без няколко основни играчи за последния турнир от редовната фаза на Лигата на нациите през уикенда в Пловдив. мачовете в зала Колодрума пропуска посрещачът Ники Пенчев, който вчера стана татко на момченце. На разположение няма да бъдат също така Николай Учиков, контузеният Георги Братоев и брат му Валентин Братоев. Към състава за двубоите в Пловдив се присъединяват Виктор Йосифов, Николай Николов, Теодор Салпаров, Тодор Скримов и Чоно Пенчев.

Националите пристигнаха снощи в Пловдив заедно с трите останали отбора - САЩ, Сърбия и Иран. Тази сутрин нашите проведоха занимание във фитнеса, а следобед ще тренират в Колодрума. Ето и групата на мъжкия национален отбор за турнира от Волейболната лига на нациите в Пловдив:

1. Георги Сеганов

2. Чоно Пенчев

3. Цветан Соколов

4. Радослав Парапунов

5. Виктор Йосифов

6. Светослав Гоцев

7. Николай Николов

8. Красимир Георгиев

9. Тодор Скримов

10. Розалин Пенчев

11. Мартин Атанасов

12. Пламен Шекерджиев

13. Теодор Салпаров

14. Владислав Иванов

Билетите за мачовете в Пловдив са в продажба онлайн на ticketportal.bg. Пропуските са разделени на три категории спрямо местата в залата, а цените им са по 10, 15 и 20 лева на ден. Пакетните билети включват всички мачове от трите дни на турнира и са на цени от 25, 40 и 50 лева. В Пловдив билети се продават и на касата на Дом на културата. А в дните на мачовете (28, 29 и 30 юни) феновете ще могат да закупят билет и на касата на „Колодрума“, която ще е отворена от 14 часа. Първите мачове започват в 17:00 часа, а вторите - в 20:40 часа. Българският национален отбор играе винаги от 20:40 часа - в петък срещу САЩ, в събота срещу Иран и в неделя срещу Сърбия.