Решението го взех много бързо. Аз съм си у нас. Не идвам на гости. Аз съм си у нас. Това каза новият стар старши треньор на ЦСКА, който замени освободения Нестор Ел Маестро. Поемането на тима в този момент носи своите рискове, но обичам предизвикателствата. Това не ме притеснява много.

Ще работим за надграждане. Но едно нещо искам да кажа и да стане ясно на всички, които обичат и подкрепят ЦСКА, а и на тези, които ще играят на терена: трябва да знаят в какъв клуб се намират. Пред ЦСКА винаги стои една цел - да е на върха, на първо място, да бъде шампион. Да е силен отбор, с който всички останали да се съобразяват.

Работим по въпроса за привличането на футболисти на различни постове, но не мога да ви кажа нищо повече. Имаме време до края на февруари за привличане на играчи. Така конкуренцията ще е по-висока и никой няма да е спокоен за мястото си. Най-важното в момента е ЦСКА и какво ще направим през пролетния дял, каза Любо Пенев.

Дали е имало конфликт между треньор и играчи? Ако е имало, вече няма да има. Ред, дисциплина и организация. Това е базата, на която ще стъпим. Присъствието в клуба е по желание. Няма да караме никой насила да идва на тренировки и да играе за ЦСКА. Но ако стъпи вътре, трябва да дава всичко от себе си. На “Армията” фланелката тежи много, публиката е взискателна. Това трябва да се има предвид, допълни Ел Голеадор.