Юношите на Ботев и Локо записаха разгромни победи през уикенда. Ботев разгроми със 7:0 Витоша Бистрица в среща от 9-ия кръг на Елитната юношеска група до 17 години. Двубоят се игра на стадион "Летище" в столицата, където тимът от Бистрица домакинства.

Още в 11-ата минута Петър Итов проби великолепно по левия фланг и след като преодоля няколко защитници пусна към Георги Трифонов, който отблизо нямаше как да пропусне - 1:0. 6 минути по-късно Георги Господинов отбеляза прекрасен гол с удар от 25 метра, пратил топката под напречната греда на вратата на "зелените". В 22-ата минута серията красиви попадения продължи. Мерт Салимехмед пусна към Стефан Попов, който от своя страна комбинира с Атанас Стоименов и крилото стреля от ъгъла на наказателното поле, а кълбото влетя в сглобката на вратата за 3:0.

В 40-ата минута Стефан Попов центрира от корнер на задна греда, където Томислав Георгиев с глава покачи на 4:0. По-малко от 120 секунди след началото на второто полувреме появилият се на почивката Мартин Иванов се пребори за топката в наказателното поле на Витоша и отблизо вкара за 5:0. В 75-ата минута Ивайло Кръстев и Георги Господинов направиха отлично двойно подаване, с което матираха "зелената" отбрана, а Кръстев останал сам срещу вратаря се разписа за 6:0. 5 минути преди края Кръстев вкара второто си попадение, засичайки центриране на Петър Итов.

Победа с 6:0 постигна отборът на Локомотив Пловдив U16 срещу Брестник в пореден кръг от първенството при юношите младша възраст. Възпитаниците на треньора Костадин Апостолов не срещнаха никакво предизвикателство в лицето на гостите си и им вкараха шест безответни гола. Борислав Ангелов се разписа на два пъти във вратата на Брестник, а с по едно попадение се отчетоха Антони Ташев, Антон Коспартов, Иван Калчев и Васил Църцев.