Многократният шампион на България по бокс Иван Киселаров е нагледен пример, че нито учението пречи на спорта, нито спорта - на учението, и че двете неща могат успешно да се съчетават. Талантът на БК Ботев посреща 20-я си рожден ден днес с 15 държавни титли в 6 различни категории при подрастващшите и бронзов медал от Европейско първенство до 16 години през 2015 г. в Украйна. След летящия старт на ринга Иван се посвети на образованието си, но няма намерение да преустановява съсезателната си кариера.

Младият боксьор заърши Френската гимназия, а в момента учи първа година специалност "право" в Пловдивския университет. Той обаче не е спирал с тренировките и дори помагаше като спаринг в подготовката на тежкия ни боксьор Петър Белберов за провеждащите се в момента Европейските игри в Минск.

Разбира се, най-важното за момента са изпитите на Иван, след което започва усилената му подготовка за новия сезон. В него талантливият боксьор вече ще се състезава при мъжете, а днес рожденикът получи много подаръци и честитки от приятелите и най-близките си хора.Честит рожден ден сине! Бъди винаги голям шампион във всяко начинание и в животa!, пожела му и неговият баща и личен треньор Иван Киселаров-старши.

Спонсорирана публикация.