Отборът на Виктория Волей завърши на 4-то място в силния детски турнир „Промаркет Къп“, който се проведе през уикенда в София. Надпревара бе за момчета до 13 години и е организирана от Академия "Стойчев-Казийски". В състезанието участваха 7 отбора, които играха всеки срещу всеки – домакините от Академия „Стойчев – Казийски“, Левски (София), Родопа (Смолян), Хебър (Пазарджик), Виктория Волей (Пловдив), Изгрев (Ябланица) и Пирин (Разлог).

Малките „викторианци“ (родени през 2006 година) победиха Пирин с 2:0 гейма. След това момчетата на треньора Йорданка Василевска и помощник-треньора Георги Димитров отстъпиха на Академия „Стойчев – Казийски“ с 0:2, а в последния си мач загубиха също с 0:2 от Изгрев (Ябланица). Преди това Виктория Волей спечели победи над Родопа с 2:0 и Хебър с 2:1, а загуби от Левски с 0:2. Така с актив от 3 победи и 3 загуби пловдивчани заеха 4-ото място в крайното класиране.

„Получи се много добър турнир. Трябва по-често да се организират подобни състезания, за да може децата да играят повече. Доволна съм от представянето им - поиграха и понатрупаха опит. Първите ни официални мачове ще са през февруари в регионалното първенство“, заяви за официалния сайт на Виктория Волей треньорът на тима Йорданка Василевска.