Локо с първо домакинство за новата година

Пловдивчани приемат Царско село

Пловдив 25.02.2022 09:30 441 0
Локо с първо домакинство за новата година

Локомотив ще изиграе днес първото си домакинство през втория полусезон в първенство. "Смърфовете" са домакини на Царско село на "Лаута" в 15:00ч. 

В първия кръг от втория полусезон Локо загуби с 1:2 гостуването си на Левски, а Царско село загуби домакинството си на Берое също с 1:2.

Двата отбора се срещнаха в София в първия мач между двата тима през този сезон и тогава "смърфовете" успяха да победят с 2:0. 

В състава на Царско село има двама бивши играчи на Локомотив - Мартин Кавдански и Пламен Крумов, които са извеждали тима и с капитанската лента в някои двубои. В отбора на гостите е и Николай Николаев, който играе като преотстъпен до края на сезона в Царско село.

Локомотив е осми с 25 точки и се бори за влизане в топ 6, а Царско село е на дъното с 11 точки ще се опита да се спаси. 

В Локомотив има кадрови за двубоя, защото наказани са Мартин Паскалев и Александър Василев. Очаква се дебют за пловдивчани да направи най-новото попълнение Райън Бидунга. 

Съдия на двубоя ще е Иво Андреев.

Вероятни състави: 

Локомотив: Лукас Рейдър, Милош Петрович, Райън Бидунга, Кристиан Гомис, Йосип Томашевич, Петър Витанов, Бирсент Карагарен, Парвиз Умарбаев, Лукас Салинас, Димитър Илиев, Преслав Боруков

Царско село: Иван Дерменджиев, Мартин Кавдански, Валентино Пулиезе, Джереми Петрис, Реди Каса, Андрей Йорданов, Пиер Зебли, Давиде Масела, Мбуямба-Седрик Каломбо, Давиде Витурини, Пламен Крумов

Акценти

Изпрати новина