Собственикът на Локомотив Пд Христо Крушарски коментира вчерашния инцидент, при който вратарят на Славия Антонис Старгиакис бе замерян с бутилки и предмети от трибуна “Бесика” на мача Локо - Славия 1:2. Президентът на черно-белите е категоричен, че прътът, който бе хвърлен от фен към 18-годишния страж на “белите”, не е бил метален. Освен това Крушарски заяви, че Стергиакис е предизвикал феновете и сам си е виновен за реакцията срещу него.

Прътът, който беше изпратен към терена, не е метален. PVC тръба от знаме е и категорично не е от желязо. Загорчич да си вземе едни очила или далекоглед. Защо не си предупреди момченцето да не се занимава с публиката. Той ги предизвика. Аз бях пет минути там и имаше няколко ситуации, в които ми се искаше аз да ида да му ударя един шамар. Когато някой те предизвиква, се получават такива ексцесии, каза Крушарски.

Той разкри какво се е случило с нападателя на тима Дани Кики, който отказа да играе за “смърфовете” след срещата с Пирин преди седмица. Босът на "смърфовете" обяви, че до края на сезона футболистът ще прави анализи на мачовете си досега.

Качва се Кики в автобуса след мача и казва на треньора - аз вече не съм част от Локомотив, утре ще разтрогвам. Войнов ми звъни и ме пита какво да прави. На другия ден идва Кики и казва, че е говорил с адвокатите си и му казали, че няма как да играе другаде и пита дали може да остане в отбора, защото няма къде да ходи. Вместо да се извини, той казва, че иска да остане, защото няма избор. Сега през сезона ще прави видеоанализи на мачовете, които е изиграл, за да каже дали си е изработил парите с представянето си, каза Крушарски в предаването “Лига Спортал” по Sportal TV.