Младата звезда на Испания Ламин Ямал е закърмен от малък с футбол, след като се появиха как тогава още младият Лионел Меси къпе 6-месечния Ямал.

През 2007 година младият Лионел Меси позира с бебе за фотосесия за календар с благотворителна цел. По това време 20-годишният аржентинец вече създава име и е на път да се превърне в един от най-великите футболисти на всички времена. Никой обаче не е подозирал, че 16 години по-късно бебето в ръцете на Меси - Ламин Ямал, ще предизвика фурор в най-популярния спорт.

Отдавна забравената фотосесия на Меси и Ямал взриви социалните мрежи, след като бащата на младата звезда публикува снимки в Instagram с текст: „Началото на две легенди“, предаде Би Би Си. Кадрите са заснети от Джоан Монфорт, която работи като фотограф на свободна практика за „Асошиейтед прес”.

Сега младият испанец открадна сърцата на футболните фенове, особено след красивия му гол в полуфиналния двубой срещу Франция във вторник, за който дълго ще се говори. Попадението превърна Ямал в най-младия голмайстор в историята на турнира. Следвайки стъпките на Меси, Ламин играе за "Барселона", като стана най-младият титуляр и голмайстор на клуба и в испанското първенство като цяло.