Звездата на Ботев Тодор Неделев отбеляза гол в 19:12 на мача между България и Грузия и феновете на канарчетата веднага откриха символиката в цифрите – годината на създаване на клуба 1912. Снимката бързо набра популярност в социалните, като беше споделяна из фен страниците на жълто-черните.

В контролата срещу Грузия, спечелена с 4:1, се случи още нещо доста интересно свързано с пловдивския футбол. Два от голове в срещата реализираха едновременно играчи на двата пловдивски тима - Ботев Пд и Локо Пд. Тодор Неделев откри резултата за България, а Димитър Илиев добави второто попадение от дузпа. Гледайки назад в историята откриваме, че това се случва доста рядко. Всъщност за последно в един двубой да отбележат играчи на пловдивските тимове, се случи на 8 февруари 1973 г. Тоест преди повече от 48 години. 

Тогава в контролата Нова Каледония - България завършила 5:3 за националите, попадения отбелязват Георги Василев-Гочо от Локо Пд и Динко Дерменджиев от "Ботев" Пд. Що се отнася до официален двубой, то там нещата са още по-впечатляващи – на 16 април 1972 г. България печели в олимпийска квалификация срещу Полша с 3:1, като едновременно бележат Христо Бонев и Динко Дерменджиев. Тогава Зума отбелязва две от попаденията за България.