Легендата на ЦСКА и българския футбол Христо Стоичков изригна след обвиненията на червения запалянко Росен Петров – Животното. Камата бе натопен от него, че имал сериозен принос в преминаването на Антон Недялков от американския Далас в Лудогорец. Тарторът на Сектор "Г" също така обвини Камата, че е прибрал 400 000 долара комисионна, за да помогне през зимата гореспоменатият да бъде трансфериран от ЦСКА във ФК Далас. Стоичков отрече обвиненията и призова босът на "армейците" - Гриша Ганчев да обяви дали някога носителят на "Златната топка" е получавал пари от ЦСКА.

Днес из медиите се появиха някакви хора, които само те искат да се видят и чуят по телевизиите. Някакви животинки, птици и простотии... Не слагайте името ми там, където не му е мястото!, призова Стоичков в ефира на БНТ.

Не съм говорил от шест месеца с Антон Недялков. Даже му нямам и телефонния номер, не знам защо дори трябва да му го имам. Не знам какви са намеренията и на президента на Лудогорец Киро Домусчиев. Неговите проблеми не са мои. Призовавам Гриша Ганчев да излезе и каже дали Христо Стоичков е получавал пари от ЦСКА. Чакам това да стане в най-скоро време, защото ако не стане, работата значи е гнила. Или пък се плаща на някой да говори по мой адрес.. Или старата песен на нов глас!, заяви Стоичков.

Президентът на ЦСКА Гриша Ганчев пък излезе с официално обръщение по казуса, публикувано на официалния сайт на клуба. Ето какво се казва в него:

Уважаеми г-н Стоичков,

Искам да Ви информирам относно розово бразилската серия, която мъчи Вашето съзнание, а именно, че Вие като акционер в най-големия Български футболен клуб по никакъв начин не сте получавали възнаграждение по простата причина, че в последните години 31-кратният шампион не е раздавал дивиденти. Бъдете сигурен, че в момента, в които се получат такива, ще бъдат разпределени справедливо спрямо участието на всеки един от акционерите в клуба. Бъдете здрав.

Винаги ваш фен!

С уважение и признателност: Гриша Ганчев