Звездата на Ливърпул Мохамед Салах заяви, че иска да остане в клуба  до края на кариерата си. Египтянинът започна сезона в блестяща форма като отбеляза  12 гола в 11 мача до момента, но договорът му с клуба изтича в края на следващия сезон. На този етап няма договорка между двете страни за подновяването му.

"Бих се радвал да остана до последния ден от футболната ми кариера, но не мога да кажа много за това - не е в ръцете ми. Зависи от това какво иска клубът, не от мен. Не се виждам да играя срещу Ливърпул. Това би ме натъжило. Трудно е, но ще видим какво ще се случи", сподели Салах преди утрешното дерби с Манчестър Юнайтед.

Той коментира и мнението на мнозина, че в момента е най-добрият играч в света:

"Звучи страхотно, но това е въпрос на мнение. Аз не мога да кажа, че съм най-добрият в света. Някои мислят така, други - не. Доволен съм от представянето си. Винаги имаш амбицията да си най-добрият в света. Не трябва да лъжа за това. Това е нещо, което ме мотивира да работя здраво и да бъда най-добрата версия на себе си. В главата ми аз съм най-добрият през цялото време. Опитвам се да имам тази увереност.", сподели още египтянина.