Пловдивският треньор Николай Киров вече не е треньор на Ботев, съобщиха от клуба. Любопитно е, че Берое има още един мач до края на сезона - баража за оцеляване, но тимът ще бъде воден в него от треньора на Берое 2 Веселин Пенев. Вчера Берое загуби в края срещу Хебър с 1:3 като гост и беше пратен на бараж за оставане срещу Спортист Своге в събота, а Хебър се спаси.

Ето какво написаха от клуба: 

Николай Киров и досегашният треньорски екип няма да води тима в предстоящия бараж за място в efbet Лига през следващия сезон. Двубоят срещу „Спортист“ (Своге) е на 10 юни от 17:30 ч., а до края на деня ще бъде обявен и стадионът, на който ще се играе срещата.

Клубът благодари на треньорския екип за съвместната работа, професионалното и коректно отношение и пожелава на всички много успехи занапред!

В предстоящия последен мач за сезона „Берое“ ще бъде воден от екип – Веселин Пенев, Иван Желев и Мирослав Радев!

Веселин Пенев е старши треньор на „Берое“ II, а Иван Желев на тима до 17 г. Мирослав Радев е треньор на вратарите в ДЮШ.

Хебър оцеля, Берое отива на бараж за оставане, кошмарни вратарски грешки белязаха двубояДрама в края спаси тима на Хебър