Пловдивският отбор по мини футбол "КЦМ - 2000" донесе в Община Пловдив спечелената купа от международния турнир Football Urban Cup 2021. Отборът постигна пореден успех и в чужбина, след като в България печели няколко пъти титлата. Във финала "КЦМ" се наложиха с 3:1 срещу отбора на Саборног Храма от Черна гора.

В Общината футболистите от отбора бяха посрещнати от зам.-кмета по спорта Георги Титюков. Освен целия отбор на победителите на брифинга присъства и президентът на Европейската федерация по мини футбол Борислав Александров. 

"Ние сме едно семейство и си помагаме много. Това е предпоставка да бъдем голям отбор и да сме такъв колектив. Отделяме от свободното си време да играем футбол. Надявам се тепърва да се случват още успехи. Имаме много силен конкурент в лицето на ВИП Дент, който преди нас постигаше също много успехи в Европа. След като постигнахме успехи в България първият турнир в чужбина не беше много успешен за нас, но след това нещата се случиха и постигаме успехи и на международната сцена. Форматът на турнира беше футбол 8. Той е по-различен от този, който играе 5 + 1, но повечето от момчетата имат опит на голям терен и успяхме да стигнем този успех. Нямахме слаб мач", заявиха от отбора.