Ексцентричният мениджър на Манчестър Юн Жозе Моуриньо направи странен коментар след отпадането на неговия отбор от Шампионката лига. Червените дяволи загубиха у дома от Севиля с 2:1, колкото е и общия резултат от двете срещи. След двубоя Моу се заяде с големия съперник Ливърпул и направи пюбопитно изказване и за собствения си клуб.

Ливърпул го има в Шампионската лига, но го няма във ФА Къп, каза Моу след мача със Севиля. "Това е футболът - загубихме, утре започва нов ден, а в събота следва нов мач. Щастлив съм, че всеки от играчите ми е тъжен. Те не крият тази тъга и аз съм доволен, че е така, защото се чувствам по съвсем същия начин. Но нямаме време за драми, трябва да се хващаме на работа, защото в събота имаме важен мач, коментира португалският специалист.

Не мисля, че представянето бе лошо. Не съжалявам за нищо. Направих най-доброто, играчите също дадоха най-доброто от себе си. Опитахме се, загубихме, това е футболът. Седял съм на това място два пъти в Шампионската лига, след като съм отстранявал Манчестър Юнайтед на "Олд Трафорд" в 1/8-финалната фаза. Това се случи с Порто (през 2004 година) и с Реал Мадрид (2013 година), така че това не е нещо ново за клуба, заяви Моуриньо. Опитахме да бъдем агресивни от началото, но противникът игра много уверено и владееше топката повече. Първият гол ни пречупи, след втория вече бе почти невъзможно, каза още Специалния.