Манчестър Юнайтед ще гони дивото тази вечер в Париж в срещата реванш от осминафиналите на Шампионската лига срещу ПСЖ. В първия двубой червените дяволи загубиха с 0:2 на "Олд Трафорд" и ще се надяват на чудо, за да продължат напред. Дефицит от два гола у дома не е преодоляван никога във фазата на елиминациите на Шампионската лига.

В Париж обаче Юнайтед няма да може да разчита на своята френска звезда Пол Погба, който получи червен картон в първия мач. Други важни фигури от състава на английския тим като Андер Ерера, Неманя Матич, Алексис Санчес, Хуан Мата, Джеси Лингард,  Матео Дармиан, Антонио Валенсия и Антони Марсиал също са извън сметките и не отпътуваха за Париж, което принуди Солскяер да попълни групата с младоци. Домакините няма да могат да разчитат на трайно контузения Неймар, докато другият нападател Единсон Кавани е под съмнение.

Доста по-голяма е интригата, предвид резултата от първата срещу, в другия мач тази вечер между отборите на Порто и Рома. В Рим вълците поведоха с 2:0, но допуснаха гол в края, който дава огромни шансове на португалския гранд. Двата мача са от 22 часа българско време.