Левски и ЦСКА ще играят днес реваншите си от третия предварителен кръг на Лигата на конференциите. Двата отбора са в коренно различни позиции. 

Левски успя да победи като гост малтийския Хамрун Спартанс с 1:0 и днешния реванш в София изглежда по-лесен за "сините". Двубоят ще бъде днес от 21:00ч. на "Герена".

Ако не се стигне до изненада и Левски елиминира малтийците ще срещне в плейофите за влизане в групите на Лигата на конференциите загубилия двубоя от Лига Европа между кипърския АЕК Ларнака или сръбския гранд Партизан. В първия мач в Кипър АЕК победи с 2:1. 

ЦСКА се издъни в първия мач срещу ирландския Сейнт Патрикс и загуби у дома с 0:1. Хубавата новина за вицешампиона на България е, че отпадна правилото за гол на чужд терен. Тимът е задължен да отстрани ирландците, защото отпадане би било доста срамно. 

Ако ЦСКА се справи със Сейнт Патрикс в плейофа за влизане в групите на Лигата на конференциите ще очаква загубилия двубоя меджу датския Брьондби и швейцарския Базел. В първия мач датчаните победиха като домакин с 1:0.