Кризата в Манчестър Юн продължава да се задълбочава след неубедителните резултати напоследък. Червените дяволи са в серия от 4 мача без победа , конфликтите между мениджъра Жозе Моуриньо и играчите не спират. Португалският специалист е в открита вражда с Пол Погба и Антонио Валенсия, а дрязгите започнаха още преди началото на сезона в Премиър лийг. Днес вестник Сън се появи с твърдение, че уволнението на Моуриньо е близа и може да стане факт още следващата седмица.

Три от легендите на Юнайтед обаче се изказаха в подкрепа към мениджъра. Бившият капитан на тима Рой Кийн заяви, че футболистите трябва да престанат да се държат като примадони и да пристъпят към съвестно изпълнение на задълженията си. И аз не съм се разбирал с треньори по време на кариерата ми, но всичко приклюва в момента,  в който прекрача линията на терена. Тогава играя за отбора, заяви Кийн. Друга легенда на клуба – Райън Гигс пък заяви, че уволнение на Моуриньо в този момент би било грешно решение. Така има опасност клубът да се върне в положението, в което бе преди две години, аргументира се Гигс.  Друг бивш капитан – Пол Инс, обвини част от футболистите на тима, че не искат отборът да побеждава, за да може Специалния да бъде уволнен. Няма извинение за онези, които не влагат усилия в името на отбора. Все пак говорим за професионални футболисти с астрономически заплати, които играят за един от най-великите клубове в света, изригна Инс.

Част от медиите на Острова също започват да се изнервят от безсилието на играчите на терена, което рефлектира пряко върху мениджъра. Това че си спечелил Световната купа, не означава, че всички трябва да се съобразяват с теб, пише анализаторът на Дейли Мейл Мартин Самюел, визирайки французина Пол Погба. Стефан Гиварш също има златен медал от световното първенство, допълва той.