Ако си мислите, че има грешка в заглавието, не сте съвсем прави. Действително, не се очертава скоро да гледаме пряк сблъсък между Лудогорец и Барселона. Не е изключено и такъв да стане факт, ако отборът от Разград отново намери място в Шампионската лига, а след това и жребият го събере с каталунския гранд. За момента това е само непотвърдена хипотеза. 

Но дуелът между Лудогорец и Барселона може да бъде напълно реален, макар и задочен. Въпросът е кой ще отбележи повече голове в своя мач. Това е задачата в една от най-интересните игри в платформата на Palmsbet. Българският букмейкър се стреми да разработи оригинални опции за потребителите. Сред тях са и задочните Дуели, а освен това има още доста интересни palms bet bonus възможности. 

Как се правят прогнози при Дуелите? 

Споменахме вече отборите на Лудогорец и Барселона. Големи фаворити в своите национални първенство, съответно в българското и испанското. Ясно е, че когато играят срещу съперници от вътрешния шампионат, почти винаги печелят. Но и коефициентите при такива мачове обикновено не са особено високи. Когато обаче програмата се подреди така, че Лудогорец и Барселона играят в един и същ ден, тогава техните двубои могат да образуват Дуел в платформата на Палмсбет. А потребителите залагат кой ще отбележи повече голове. 

Ето един пример. Лудогорец играе с Берое, а Барселона посреща Валядолид. И в двата мача се очаква домакините да спечелят, но всъщност това няма значение. При въпросните дуели може да се заложи кой ще отбележи повече попадения в съответния ден - разградчани или каталунци. Условно Лудогорец е домакин на задочни онлайн спор. В истинския двубой на терена победи Берое с 3:1, докато Барса печели едва-едва с 1:0 срещу Валядолид. Това означава, че в случая знак 1 печели, при това с нелош коефициент, който почти неизменно надхвърля 2,5 (или 5 към 2). Ако Лудогорец се наложи с 2:1 над Берое, а Барселона запише успех с 2:0 над Валядолид, то тогава печелившата прогноза в дуела е равенство. Да, има и такава опция. 

Има и още по-любопитен вариант. Лудогорец надделява над Берое с минималното 1:0, докато Барселона завършва изненадващо 2:2 на “Камп Ноу” срещу Валядолид. Кой е победител в дуела? Барса, защото е отбелязал повече голове, въпреки че не печели своя мач за разлика от Лудогорец. 

Аутсайдерите участват ли? 

Съществува вариант да се залага и на противниците на фаворитите. Т.е. в описания от нас пример това са Берое и Валядолид. Отново както при виртуалния сблъсък между Лудогорец и Барселона, тук е важно кой ще отбележи повече, а не дали ще спечели своя мач на терена или не. При Дуели в платформата на Палмсбет може да се правят прогнози за резултатността и на тези отбори. Ако приемем, че Лудогорец побеждава Берое с 3:1, а Барселона надделява над Валядолид с 1:0, то в този спор печелят старозагорци, макар и да са записали поражение на терена. 

Всъщност, печелят потребителите, които са заложили на българския участник във виртуалния спор. А самият принцип на играта е една от най-свежите идеи на пазара на онлайн залозите, който постоянно предлага нови предизвикателства.