Досега хотел „Ландмарк“ беше предпочитана дестинация предимно за състезатели по кану каяк и гребане предвид разположението му. Цели отбори и делегации го предпочитат по време на големите международни първенства в двата спорта, които от години се провеждат в Пловдив. Ето че и представителите на футбола започнаха да поглеждат към хотел „Ландмарк“ и да отчитат достойнствата му. През август в хотела отседнаха футболистите и треньорите на Спартак Търнава, който игра срещу Локомотив Пд в Лига Европа. Миналата вечер хотелът бе избран за пръв път и от столичния футболен гранд ЦСКА София – за преспиване и отдих преди мача от поредния кръг в efbet Лига – отново срещу Локомотив. Футболисти и треньори изразиха възхищението си от удобствата и обстановката, които предлага обекта. А администраторът на отбора Димитър Вутов го постави в Топ 3 на хотелите в България, в които червените отсядат при гостуванията си.

Винаги търсим най-доброто за ЦСКА. За първи път сме тук и не съжаляваме за избора си, а футболистите са изключително доволни, разказва той. Чухме, че хотелът е много хубав и веднага направихме резервация. Обстановката и мястото са страхотни, домакините ни се представят отлично и в двата най-важни компонента за един футболен отбор – храната и удобствата по стаите и особено леглата. Матраците са удобни, което е изключително важно за играчите преди мач. Хотелът е перфектен, отношението на персонала е изключително професионално – всичко е на топниво. За мен „Ландмарк“ е в Топ 3 на хотелите в България, в които сме отсядали преди мачове. Малко хотели у нас отговарят на нашите изисквания и си имат понятие от посрещане на футболни отбори. Трябва да се храним отделно от останалите гости, трябват ни стаи за масаж и за видеоразбор – всичко това го има тук. Със сигурност ще дойдем пак, смятаме да продължим дълго сътрудничеството ни, ще имаме още мачове с двата пловдивски отбора Локомотив и Ботев, завършва Димитър Вутов.

Възхищението си от хотел „Ландмарк“ изрази и националът от ЦСКА Петър Занев. Доколкото разбрах ръководството в последния момент е решило да избере хотела, но всички сме изключително доволни от избора. Още с влизането на рецепцията останах много приятно изненадан от интериора. Уютно, приятно, топли цветове, всичко е ново. За нас е много важно леглото и матракът да са удобни и в това отношение нещата са на ниво. Необходимо е и да сме в отделна зала за хранене, което също е подсигурено. Имаме си наш готвач, който изготвя менюто. От 20 години пътувам по мачове и лагери и мога да кажа, че хотелът е един от най-добрите в България, адмирации за собствениците. Предлага страхотни условия, персоналът е изключително вежлив и е готов да изпълни всяка наша прищявка. Ако имам път към Пловдив задължително ще се отбием тук със семейството ми, каза защитникът.

Комплексът се намира на перфектното място – на метри от старта на Гребния канал, потопен в зеленина, спокойствие и тишина. Колкото е отдалечен от забързания ритъм на града, толкова е и близо до центъра – на десетина минути път с кола. Разполага с достатъчно място за паркиране, а подстъпите към него са максимално лесни и спокойни и нямат нищо общо с натоварения трафик по централните части на града.  На разположение на гостите са 52 стаи и 2 луксозни апартамента, ресторант-градина, лоби бар, уелнес център, външен басейн, конферентни зали, Executive lounge bar . Дискретният лукс, уютната атмосфера, комфорт и елегантност, високото ниво на обслужване и гостоприемство, удовлетворяват и най-взискателните гости.

 

 

 

Спонсорирана публикация.