Националният селекционер Петър Хубчев заяви след равенството 1:1 с Косово, че съжалява за изхода на двубоя, но че е доволен от желанието на отбора си.

Ако трябва повече да се радваме на точката срещу Черна гора, днес малко повече може да съжаляваме. За пореден път съм изключително доволен от желанието, с което излязохме, особено първото първото полувреме. Като желание това е най-добрият ни мач, заяви Хубчев пред БНТ.

Потвърждават се нещата, които всички треньори говорят. Всеки гол, всяка точка са важни. Ние с 2 точки доколкото знам сме на второ място. Много неща се струпаха този лагер, но не е моментът сега да изпадаме в подробности. Като цяло има уникално отношение на футболистите към тренировките, отбора, отговорността на мачовете. Трябва да подобрим някои неща в чисто футболен аспект, каза още Хубчев и отказа категорично да коментира разпространената днес информация, че ще бъде сменен от Красимир Балъков и ще поеме Левски.

Вратарят Николай Михайлов също поздрави целия отбор за мъжеството и каза, че трябва да сме доволни от точката с оглед на развитието на срещата. Защитникът Николай Бодуров бе по-критичен и каза, че като игра националите са се представили крайно незадоволително