Повторението на финала на Евро 2016 между Франция и Португалия беше доста зрелищно и завърши 2:2 в мач с три дузпи. Двубоят можеше да е решаваш в групата, но и двата отбора продължават към елиминациите след това равенство. 

Португалия откри резултата в 27-та минута, след като Лорис удари Данило в наказателното поле при опит за боксиране на топката и съдията отсъди дузпа, която Роналдо превърна в гол.

В края на първата част и Франция получи дузпа, след като Семедо фаулира Мбапе в пеналта и Бензема превърна дузпата в гол.

В началото на второто полувреме Бензема вкара страхотен гол, след като получи топката и с хубав удар по диагонала изведе французите напред.

В 60-та минута Жул Кунде игра с ръка в наказателното поле и Португалия получи втора дузпа, която Роналдо отново вкара за крайното 2:2. 

Така след този резултат Франция спечели групата с 5 точки, Германия завърши втора с 4, а Португалия трета с 4, Унгария отпадна от първенството с две точки. 

Франция ще играе на осминафиналите с Швейцария на 28 юни в Букурещ, а на 27 юни Португалия ще играе срещу Белгия в Севиля.