България загуби от Босна и Херцеговина с 1:0 в приятелския мач, игран в Разград. Нашите привидно бяха по-активният отбор на терена, но отстъпваха по класа както в отборно отношение, така и като индивидуалности. Нашите създадоха няколко положения в началото, но след получения гол не можаха да намерят правилния път към вратата на гостите.  Халфът на Ботев Тодор Неделев влезе в последните десетина минути на мача, но не можа да помогне на своите. Половината стадион в Разград остана празен. Босненци играха с най-големите си звезди Един Джеко и Миралем Пянич.

Първият удар беше за Спас Делев, който стреля слабо с левия крак и Шехич спаси. В 12-ата минута Ивайло Чочев с глава прати топката над горната греда след центриране от корнер. В 20-та минута гостите поведоха. Дулиевич изведе Колашинак отляво, той центрира остро, Кондо се хвърли на шпагат с Бодуров, след което топката рикошира в дясната ръка на Божиков и влезе в мрежата за 0:1. Последва добра комбинация на нашите – Ивелин Попов изведе Георги Миланов, който стреля в аут.  Силен изстрел на Александров в 36-ата минута беше избит от вратаря Шехич. Кодро можеще да удвои в края на полувремето, но направи невероятен пропуск в 40-ата минута, когато от пет метра не уцели вратата на Пламен Илиев.

През второто полувреме нашите натискаха, но босненци се бранеха умело и не позволиха чисти ситуации за гол пред вратата си. Връх на безсилието на българите бе червеният картон на Мартин Райнов 3 минути преди края. Бившият халф на Локомотив Пд се опита да вкара гол с ръка при едно меле след корнер и заслужено бе изгонен, след като имаше и жълт картон.