На истински екшън се разигра в последния мач за сезона в Северопазантата Трета лига между отборите на Бдин и Дреновец във Видин. Бдин спечели двубоя с 3:1

Дреновец откри чрез Александър Веселинов, а след това домакините обърнаха резултата след попадения през втората част на  Кристиан Йошов, Милчо Милчев и Денис Гърлов. През второто полувреме гостите от Дреновец получиха три червени картона.

Изгонени за различни провинения бяха Георги Стоянов-Испанеца, Александър Кирилов и треньора Александър Петров-Вълка, който бутна четвъртия съдия Николай Недков.

Веднага след края на мача започват екшън сцените. Играчите на гостите се нахвърлят на съдията Станислав Ставров. Реферът отнася доста удари, но и отвръща на агресията. Това налага намесата на присъствалите на стадиона полицаи.

"Наложи се полиция да влезе на терена и да използва палките за въдворяване на реда. Играчите на Дреновец ритаха и полицаите, и съдията, който бе принуден да се защитава", съобщава пред "Конкурент" свидетел на боя. 

Припомням, че Станислав Ставров поряза жестоко Ботев в полуфинала за Купата срещу Славия през 2018-а година. Ставров първо отмени чист гол на тима заради засада, а след това не свири явна дузпа за "канарчетата". Реваншът завърши при 1:0 за Славия и "белите" се класираха за финала, който спечелиха срещу Левски. Първата среща в Пловдив беше завършила 2:1 за Ботев.