Книгата ми ще се хареса на младите, които тепърва тръгват в живота и имат амбицията да успеят, каза големият български футболист Димитър Бербатов на официалното представяне на автобиографията си „По моя начин“ в книжарница „Сиела“ в МОЛ Пловдив. Бербо бе посрещнат от над 200 свои почитатели, чакащи за автограф, както и от легендата на Локомотив Христо Бонев - Зума, майката на Христо Стоичков – Пенка и братът на Камата – Цанко Стоичков.

С книгата си искам да покажа още, че младите могат да научат много от спорта 0 да го приложат в техния живот или ситуациите, в които изпадат. За мен футболът е изкуство. Така съм се опитвал да го играя, да го представя и да го опиша в книгата си. Разбира се всеки играе футбол по свой начин, но това е моят начин и съм го обяснил в автобиографията си. Надявам се хората, които ги привлича този тип футбол – да намерят това, което търсят в книгата, каза още Бербатов.

Писането на книгата бе дълъг процес, имах идея за нея още докато играех в Манчестър. Някои мои колеги издадоха автобиографии, но аз бях твърде млад и не виждах смисъл. Сега – в края на активната ми кариера, смятам че е най-удачния момент да разкажа всичко. Отне време, труден процес, но съм много доволен, завърши Димитър Бербатов, след което започна да раздава автографи на феновете.

Над 200 пловдивчани аплодираха Димитър Бербатов СНИМКИЧас преди появата на звездата, фенове бяха окупирали коридора на търговския обект