Големият български футболист Димитър Бербатов ще подгрее тази вечер дербито на Пловдив между Локомотив и Ботев, която е утре от 17.30 часа на Лаута. Бербо идва под тепетата за представянето на биографичната си книга „По моя начин“. То ще се случи днес в 18 часа в книжарница Сиела в Мол Пловдив.

Гостуването на бившия нападател на ЦСКА, Манчестър Юнайтед и националния отбор на България е част от голямото турне, което реализира за представянето на книгата. В другите градове до момента се извиваха огромни опашки от желаещи да си купят книгата и да получат автограф, в Пловдив едва ли ще бъде по-различно.

Димитър Бербатов е един от най-успешните български футболисти заедно с феноменалния пловдивчанин Христо Стоичков. В славната си спортна кариера Берба спечели класацията за футболист №1 на България рекордните седем пъти. Той е рекордьор по голове в националния ни отбор. Той бе звезда в отборите на ЦСКА, Байер Леверкузен, Тотнъм, Манчестър Юнайтед, Фулъм, Монако.  Двукратен шампион на Англия е с Манчестър Юнайтед.

Утре преди дербито пък на Лаута от 15 часа официално ще бъде открита скулптората на легендата на черно-белите и българския футбол Аян Садъков, който си отиде от този свят на 1 юли 2017 година, покосен от коварна болест. На церемонията се очаква да присъстват много видни личности.