Капитанът на националния отбор и най-добър футболист на България през последните две години Ивелин Попов посочи звездата на Ботев Тодор Неделев като най-добрият футболист на страната на 2017-а година. Попето обяви, че мечтае за трети път да спечели приза и посочи своите фаворити за тройката, в която номер едно е именно Неделев.

Няма какво да се заблуждаваме, тъй като всеки играч мечтае за тази награда. Вие журналистите ще определите кой да е победил. Аз също е надявам да спечеля, сподели Попов пред Sportal.bg и Sportal TV. На първо място слагам Тодор Неделев, на второ Божидар Митрев, а на трето Николай Бодуров, заяви Попето и се изказа доста ласкаво за Неделев:

Симпатизирам страшно много на Тодор Неделев. Само малко трябва мисленото си да оправи. Беше в центъра на Европа и се върна отново тук. Неговото място е в Европа. Говоря му непрекъснато и не само аз. Последният лагер бяхме в стая и постоянно му повтарям. От няколко години му казвам: Ти трябва да играеш в Европа. Той може всичко във футбола. Има уникални качества. Може да вкара фаул, дузпа да бие, пас да ти даде, техничен, вижда играта. Само трябва да отиде и да влиза във фитнеса, и става топ, завърши Ивелин Попов.