Промоутърът на световния шампион по бокс Антъни Джошуа - Еди Хърн, започна да бие отбой от шумно прокламирания евентуален мач с Дионтей Уайлдър. След като преди няколко дни подчерта разликата в килограмите на двамата, сега Хърн заяви, че един подобен сблъсък ще е финансова загуба.

Проблемът на Уайлдър е, че не носи пари. Той не може да си позволи мач с Джоузеф Паркър, тъй като не може да му предложи нужните пари. Джошуа е суперзвезда, той докарва пари, докато Уайлдър не го прави. Не знам дали ще се разберем, след като стартираме същинските преговори. Не става въпрос за неуважение, а за езика на цифрите. Не казвам, че не струва нещо, но ако му предложим реалната цена, то той може и да не я приеме. При всички положения ще бъдем принудени да му платим повече, отколкото струва, коментира Хърн.

Междувременно Уайлдър отново се закани на Джошуа и заяви, че когато приключи с него, реванш няма да има. Когато го пребия, няма да има нужда от втори път, изхвърли се американецът. Ще бъда жесток и брутален. Боят ще бъде в стил "Не мога повече". Виждате как всички се плашат от мен. Разбрали са колко съм страшен. Джошуа ще бяга още известно време от мен, добави в типичния си стил Уайлдър.