Ирландският боец в Смесените бойни изкуства Конър Макгрегър е разследван за сексуално посегателство. Сигналът е подаден от жена, която твърди, че е била обект на непристойно поведение от страна на Макгрегър в хотел в Дъблин, в който боецът отседнал по повод събитие, в което е участвал. Инцидентът е станал на 10 декември, като повече подробности не се разкриват. Разследването тече в момента и все още няма повдигнато обвинение срещу Макгрегър

В същото време той напълно отрече твърденията, че вчерашното му отказване от активния спорт по някакъв начин е свързано с въпросното разследане.  Вчера Макгрегър обяви с кратко съобщение, че слага край на кариерата си в ММА. В последния си двубой миналото лято той загуби в скандален мач от Хабиб Нурмагомедов.

От 2008 година Конър живее с приятелката си Дий Девлин, от която има син – Конър Джак Макгрегър Джуниър, роден през 2017 година. През 2016-та боецът отново обяви, че се оттегля, но само месец по-късно се завърна. В послено време ирландецът се замеси в скандали - в последния от които супи мобилен телефон на фен, осмелил се да го снима на излизане от нощен клуб в САЩ.