Кубрат Пулев и Антъни Джошуа започнаха да се замерят с нокаути преди големия двубой помежду им на 28 октомври в Кардиф за световната титла в тежка категория по бокс. Двамата се заканиха един на друге, че ще победят с нокаут.

На 28 октомври пред 80 000 зрители ще се чувствам много добре. Вярвам в това! Сега се чувствам отлично, а след месец и няколко дена смятам да се чувствам още по-добре. В топ форма съм и готов за бой, заяви Кубрат Пулев. Може да се каже, че ще е малко кратко времето за подготовка, поради малки неуредици може би в моя тим и от моите мениджъри. Вярвам, че ще нокаутирам Антъни Джошуа. Да, вярвам! Вярвам, че ще го победя, не знам по какъв начин, но вярвам, че ще го победя!, добави Кобрата.

Джошуа не му остана длъжен: Това е тежка категория, трябва да нокаутираш съперника. Това винаги прибавя стойност към победата - като черешка на тортата е. Никой не идва на боксов мач, за да гледа 12 рунда. Затова ще го приема като неуспех, ако не спечеля с нокаут. Така беше и срещу Кличко. Не е същото, ако оставиш съдиите да решават и това прави бокса вълнуващ, заяви Джошуа.

Междувременно феновете на Кубрат Пулев в България получиха неприятен удар. Той дойде от сайта Stubhub.co.uk, който продава билетите за двубоя на Кобрата с Антъни Джошуа.  Доста българи опитаха да влязат в сайта и да си закупят билети, но се оказа, че достъпът от България до платформата е спрян, съобщава sportal.bg. Така Кобрата ще трябва разчита на подкрепа само от наши сънародници, които живеят на Острова или могат да си закупят билети от други страни в чужбина. Вчера над 70 000 души закупиха билети за двубоя от общо пуснати в продажба 74 000, т.е. стадион „Принсипалити“ ще бъде изпълнен до краен предел за сблъсъка за 3 пояса – тези на WBO, IBF и IBO.

Въпреки че вече има останали много малко билети, линкът за онлайн продажба работи безотказно от всяка друга държава в Европа, с изключение на България, показа проверка на щаба на Кобрата. Обръщам се към всички хора, които искат да ме подкрепят в мача срещу Антъни Джошуа. Днес научих за този проблем и съм много озадачен! Не искам да си мисля, че българите, които обичат бокса в България и искат да бъдат на този исторически мач, са дискриминирани нарочно! Ще направя всичко възможно тази долна постъпка да бъде коригирана веднага! Чакам ви на стадиона! 28-ми октомври, Кардиф, коментира Кубрат ситуацията със забранения достъп до продажбата на билети от България.