Промоутърът на Антъни Джошуа Еди Хърн отново потвърди, че британският световен шампион ще се бие с Кубрат Пулев като част от задължителната защита на пояса си във версия IBF. Хърн уточни, че това най-вероятно ще се случи в края на следващата или в началото на 2020 година.

Антъни ще проведе защита на пояса на IBF срещу Кубрат Пулев, но първо трябва да проведе задължителната защита на титлата на WBO, може би ще стане срещу Дилиън Уайт. Аз отново казвам, че предпочитам следващият противник да е Дионтей Уайлдър. Трябв да се съобразим с Пулев и той ще получи своята възможност в края на 2019-а или началото на 2020 година. Битка за обединяване на титлите обаче има предимство и задължителни защити може да се отложат заради нея. Ако Фюри спечели срещу Уайлдър, то въпросът от само себе си ще се реши, защото Уайлдър ще има право на реванш, коментира промоутърът пред FightNews.

Аз като патриот искам Фюри да спечели, но за кариерата на Антъни ще е по-добре да се изправи срещу Уайлдър - той е нашата основна цел. Ако се насочим към американския пазар, със сигурност ще потърсим битка с Джарел Милър. Двубой срещу него ще ни позволи да приберем и редовната титла на WBA, но все още нищо не е сигурно за Америка, добави Еди Хърн.