Антъни Джошуа отвърна на предизвикателството на Дионтей Уайлдър, който му обяви война след победата си още в първия рунд с нокаут срещу Бърмейн Стивърн. Световният шампион по бокс, който трябваше да се бие с Кубрат Пулев, обаче смята, че разликата в килограмите с Уайлдър е прекалено голяма. На същото мнение е и промоутърът на Джошуа Еди Хърн, който все пак не изключи мач между двамата.

Джошуа тежи 115 кг, докато Уайлдър е едва 100.  Наистина ми беше интересно да разбера теглото на Дионтей Уайлдър за битката със Стивърн. Писах и съобщение на Антъни относно това. Не би трябвало да ви казвам какво ми отговори той, но беше: "Ще го изям!". Между тях има разлика от 15 килограма, което си е доста, заяви Хърн.

Разбира се, Джошуа ми заяви, че искаме всички колани и това означава да се бием срещу всички шампиони. Джентълменът, който седеше край него, Тайсън Фюри, също е в плановете ни за 2018 година. Джоузеф Паркър също. Дори неговият промоутър ми писа тази вечер, питайки дали искаме да направим битка в скоро време. Всеки иска да се бие с Антъни Джошуа и вие ще го видите да се бие с всички", добави Еди Хърн.