Антъни Джошуа и Джоузеф Паркър се захапаха здраво преди мача помежду им за 4 от 5-те титли в тежката категория в бокса. Официално бе потвърдено, че боят ще бъде на 31 март, тази година в Кардиф. Двамата си размениха остри реплики в медиите, за да нажежат напрежението преди сблъсъка.

Всички знаят, че Джошуа има стъклена брадичка, каза Паркър. Аз го знам, той го знае, както и всички останали, каза Паркър. Просто никой не говори за това. Видяхме как падна в боя с Кличко. Тогава успя да се изправи, за което трябва да му се отдаде длъжното. Аз няма да му дам възможност да се възстанови. Няма да го оставя, ако попадне в подобна ситуация, както в мача с Кличко. Тогава няма да има никакъв шанс, допълни новозеландецът.

Няма да стисна ръката на Паркър след мача. Но ще го накарам да ме уважава. Ще ме зауважава, като го пребия. Знам за някои от нещата, които говори за мен. В спорта има хора като Роджър Федерер, Анди Мъри, Люис Хамилтън, Кристиано Роналдо, Меси, ЛеБрон Джеймс… и има хора като Паркър - той просто не може да се контролира и няма нищо спортсменско в себе си, кщаза Джошуа пред Скай Спортс.

Но съм приел, че е такъв, ще го пречупя. Не е сериозно да се твърди, че щом има здрава брадичка, няма да успея да го победя. Карлос Такам почна да се уморява, когато започнах да го удрям в тялото, така че точно това ще направя и с Паркър - ще го удрям в тялото, щом има здрава глава, като така ще спечеля сблъсъка, допълни шампионът.