Бившият защитник на Ботев Даниел Златков дебютира с победа на ММА ринга. Той спечели битката си срещу водещият на Планета ТВ Атанас Михайлов в интригуващия двубой от Spartacus Fighting Championship/SFC 6. в зала Арена Армеец. BG Роналдо с технически нокаут, след като съдиите прецениха, че съперникът не може да продължи след втория рунд. Двамата направиха зрелищен и си размениха доста удари, но Златков се оказа по-коравия противник.

В първия рунд той два пъти свали на земята Михайлов, но не успя да приключи срещата. Във втория Михайлов атакува мощно и свали съперника си на земята, като му нанесе множество удари в главата. Все пак Златков успя да се спаси от хватката и се изправи, след което контраатакува и също свали съперника си на земята. Двамата дочакаха гонга за край на втората част, но реферите прецениха, че Наско не е в състояние да продължи битката и присъдиха победа за Дани.

Михайлов се бе отказал от срещата поради болест и вчера съперникът на Златков бе сменен с актьора Ивайло Захариев. Днес обаче той се контузи и Михайлов спаси положението, след като се почувства по-добре и готов за двубоя.

След мача Златков бе освиркан от публиката, но заяви, че това само може да го мотивира още повече. Аз съм свикнал с освиркванията и мога само да им благодаря. Това ме прави по-силен. Ще продължа със сигурност да се занимавам с ММА. Наско бе подготвен много добре. Екипът му се е справил отлично. Мога само да го поздравя, каза BG Роналдо.