Овен

Марс ще бди във вашето небе, и е много важно да изживеете вечер, изпълнена със страст и еротика през деня и вечерта на Св. Валентин. За съжаление Меркурий и Венера ще се окажат на два различни бряга в квадратура на диалогът. За някои от вас чувствата ще бъдат някак безполезни, сиреч има риск да изживеете една особено неангажираща вечер с партньора. Опитайте се да бъдете по-спокойни и не искайте твърде много от човека, когото обичате, за да избегнете кавгите или споровете през романтичната вечер. Сключете мир, макар и под чаршафите през нощта.

Телец

Звездното небе ще бъде красиво за всички вас, които сте влюбени в някого. С Луна и Венера в отличен астрологичен аспект със сигурност ще ви се предостави да изживеете празника на влюбените изпълнени емоции. Изберете, ако е възможно, ресторант, който е доста романтичен, но не е пълен с хора, защото ще желаете да сте уединени, за да изпитате любовта един към друг. Очевидно вечерта ще бъде много ефирна и ще се забавлявате с цялата си душевност. Така че, бъдете готови да поемете инициативата.

Близнаци

Луната несъмнено ще бъде чудесен съюзник за едно магическо преживяване през денят - Св. Валентин. Меркурий и Венера в прегръдката своя секстил ви позволяват да изживеете една вълнуваща вечер във всяко интимно отношение. Марс ще бъде в квадратурата на спокойствието и почти със сигурност ще живеете ден, изпълнен с щастие и радост, вечер, в която с партньора си ще бъдете наистина съучастници на нежно-чаровен романс.

Идеалните подаръци за него: Би било полезно да им подарите  нещо, което е свързано с колата или костюм, спортно яке или вид впечатлителни дънки. Ярките цветове ще ги вдъхновят.

Идеалните подаръци да нея: За дамите не трябва да се пренебрегват ароматите. Цветята да бъдат нежни и фини, а също така и много цветни колиета и обеци, но не са много натрапчиви.

Рак

Луната свенливо поглежда с първите си си стъпки от новолунието, следователно нещо днес може да бъде отложено или срещата с човека, когото обичате, може да претърпи малки закъснения, които в някои случаи ще увеличат напрежението и нервността. Препоръчително е да не сте напрегнати, и се опитайте да осъзнаете, че понякога нещата не вървят както искате. Да ви напомня, че Венера и Меркурий не са единни днес в диалога и проявата на вашите чувства трудно ще пробият макар и тънкият лед, но поне Марс в секстил ви позволява да бъдете чувствени и магнетични.

Лъв

Изглежда празничния ден на любовта ще бъде твърде раздразнителен за съжаление. Венера и Меркурий ще бъдат в опозиция заедно с Юпитер, събитие което ще подразни пък Марс. Препирните през този ден с любовния ви партньор изглеждат много вероятно. Следователно трябва да се замислите, дали е практично да организирате празнична вечеря, защото може и да се окаже, че срещата с любимият човек ще премине вяло или съпътстваща с взаимно неразбиране. Ето защо е необходимо  да се въоръжите с търпение и много самоконтрол.

Дева

Астрологичното разпределение, което не е отлично за този романтичен ден, когато Венера и Меркурий са във Водолей и най-вероятно няма да ви помогнат, да изразите това, което съхранявате в сърцето си. Освен всичко това, Луната е в Овен, а това ще усили нетърпение, което бихте могли да предадете на партньора си. Ала има и добра новина, планетата Венера е в отлична позиция, намирайки се в Телец и следователно чувствеността и очарованието ще бъдат на добри нива. Това ви дава надеждата поне да подобрите празничната вечер.

Везни

Всичко би било прекрасно, ако онази „неприятна“ Луна няма да е в опозиция през целия ден. Едва ли ще ви е лесно да организирате цялата вечер за Свети Валентин с партньора си, да приготвите вечеря и подаръка, разбира се. Вероятно ще срещнете известно забавяне, но най-важното е, че диалогът ще бъде отличен, любовта искряща, а когато ще останете сами, говорете много, общувайте, защото хармонията ще се увеличи много между вас. По-малко вероятен е бурния секс в тези часове, когато Марс няма да бъде в настроение, ала както се казва - това са бели кахъри.

Скорпион

В денят на Свети Валентин ще се окаже, че Луната е в Овен, Меркурий и Венера в квадратура и Марс ще бъде в Телец. Това не е от най-добрите звездни конфигурации, особено за този романтичен празник. В случай, че сте раздразнителни и гневни, по-добре да останете сами сами, да не се срещате с човека, когото обичате, за да избегнете спорове и кавги. Всъщност ще ви бъде много трудно да изразите това, което чувствате дълбоко в сърцето си и да взаимодействате с този, когото обичате, по безметежен начин. Най-добре загърбете напрежението и се отдайте напълно в лоното на любовта.

Стрелец

Чудесно разположение на Венера и Меркурий, а и Луната е в отлична позиция, намирайки се в Овен. Това астрологично разпределение със сигурност ще ви позволи да изразите по-добре това, което имате в сърцето си по твърде романтичен начин. Всъщност тази Венера не е толкова чувствена и страстна, но поне като говорите, ще се забавлявате, ще прекарате прекрасни часове в компанията на човека, който ви е  на сърцето и ще кроите планове за бъдещето си. Но не  подценявайте Марс, който не е много активен за вас и няма да ви позволи да бъдете страстни под завивките.

Козирог

Чудна вест! Отличен ден с Марс в тригон в зодия Телец и с Меркурий и Венера във втория дом, които абсолютно не са ретроградни, биха могли да ви накарат да отдадете твърде много за любовта си. Може би твърде скъп подарък, твърде скъпа вечеря или приятно, но скъпо пътуване. Накратко, трябва да спестите пари, но тъй като Свети Валентин е важен ден за всички влюбени, тогава не се притеснявайте и след вечеря покажете качествата си на прелъстители в леглото.

Водолей

Огненият Марс загатва, че ви предстои труден ден, през който  може да сте прекалено нервни и абсолютно да не внимавате за потребностите на партньора си. Не е лесно да си взаимодействате с човека, когото обичате, защото Венера е в Овен във втория астрологичен сектор, а това предполага икономическа загриженост. Затова не е необходимо да направите много скъп подарък или да организирате прекалено щедра и скъпа вечеря. Може да си останете вкъщи и споделяйте моменти на интимност, без да притеснявате  твърде много.

Риби

Анализирайки астрологичната ви карта астрологично, тогава мога отговорно д ви кажа, че можете да изживеете един чуден ден за празнуване на Свети Валентин, през който да бъдете съпричастни с вашия любовен партньор и да можете да изпитате много емоции както физически, така и интимни. Би било много хубаво да организирате вечеря на необичайно място или на място, където никога не сте били, така че Марс в Стрелец да може да разкрие цялата си прелест. Чаровната  Венера и красивата Луна, които ще ви подтикват да изживеете любовната си връзка дори след вечеря, наслаждавайки се на любов и още нещо.

Хороскопът е изработен, подбрал и селектирал  за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.