Везни

Брачните двойки едва ли ще могат да се радват да чудесни взаимоотношения през месец юли. Бъдете готови за повече компромиси, за да избегнете проблемите. Влюбените, не обръщайте особено внимание на някои недоразумения, за да не ви погълнат сериозните неприятности. За самотните, втората половина на юли вероятно ще им изиграе лоша шега, така че нека да се въздържат от големи очаквания.

Сметката за ток в дома ви за този месец може да ви шокира. Сигурно сте консумирали много енергия през последните дни. Трябва да намерите начини да спестите от потреблението на енергия, без излишно да се натоварвате. Също така някои от вашите домакински уреди може внезапно да прекъснат този месец. Ремонтът им може да е просто загуба на пари. Не забравяйте да закупите качествени уреди, които да издържат. Опитайте се да направите някои проучвания, преди да си закупите нов уред.

Скорпион

Твърде тромав месец се очертава да бъде юли по отношение на любовта и връзката. Препоръчително е да избягвате да правите такива пътувания, които създават разстояние между вас и партньора ви. Първите няколко седмици може да са наред, но през втората седмица може да има някои дребни конфликти. Подобни дребнавости няма да допринесат нищо добро за вас, а ще доведат до отрицателни вибрации. Към края на юли се очертават конфликтни точки с роднините ви.

Ако сте похарчили безразсъдно парите си, стремително нарастващите ви сметки може най-накрая да ви принудят през юли да изготвите точен бюджетен план. Най-накрая може да осъзнаете, че трябва да се погрижите за финансите си, за да се освободите от задаващия се финансов капан. Бюджетирането ще ви даде спокойствие и ще ви накара да се наслаждавате на живота по-добре. Ако се чувствате уморени или стресирани на работа, отделете повече  време за почивка.

Стрелец

В началото на месеца може да се сте скептично настроени към бъдещето с партньора ви. През втората десетдневка семейните биха могли да разрешат основните си проблеми. За влюбените има вероятност за някои сериозни проблеми между вас и партньорите ви. Като цяло този месец може да ви осигури относителни резултати за вашата любов и взаимоотношения.

Импулсните покупки и непланираните покупки могат да отворят голяма „дупка“ в джоба ви. Този месец е време да използвате креативността си, за да бюджетирате разумно парите си. Всичко, което трябва да направите, е да подготвите списък с неща, които наистина трябва да купите, когато отивате в хранителния магазин или търговския център. Трябва да се придържате към този списък без - „Ами ако“. По този начин не само ще спестите пари, но и ще избегнете закупуването на храна и други предмети, които просто могат да отидат на вятъра.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.