Везни

Навярно този месец нуждата ви от любов и обич ще се увеличава, но ще трябва да поработите върху себе си по-усилено, за да получите това което желаете. Препоръчително е да преодолеете задаващите се латентност и егоизъм. Ако възнамерявате да се срещнете с нова любов ще се наложи да внимавате и да не понижавате стандартите си, само за да задоволите вашите нужди.

Избягвайте да губите пари или да изпадате в дългове. Душевността ви ще разкрие нови възможности, която увеличава шанса ви да правите нови открития и да създавате нови приятелства. Ако сте в интимна връзка, това което трябва да направите е да изразите чувствата си по-ясно от преди. Месецът е относително добър във финансово отношение.

Скорпион

Май месец ви позволява да направите много важни промени в живота си без обичайното прекъсване, което големите промени често носят. Със силен ентусиазъм ще можете да изразите по-силните си страни на вашата личност. Ще има възможности да срещнете нови и вълнуващи хора. Отношенията ви с дългосрочните бизнес партньори се очертава да бъдат благоприятни.

Може да пожелаете да се отпуснете и да се насладите на добри времена, тъй като предизвикателствата и напреженията в живота ви вероятно ще избледняват. Това е месецът, през който ще се повишат нивата на вашето его и увереност, за да продължите напред в живота.

Стрелец

Този месец може да ви накара да се почувствате натежали и песимистични по отношение на предизвикателствата и бариерите пред вашия напредък. Сблъсъците с неблагополучието ще засилят и укрепят вашия характер, който ще ви даде повече увереност за в бъдеще. Вероятно ще се почувствате обичащи и привързани. Така че месеца е подходящ да се отпуснете и да се насладите на качествено време с приятели, любими и семейство.

Повишеният ви личен чар и красота ще носят социална популярност. Вашата откритост и честност в споделянето на чувствата ви подкрепят истинското приятелство и истинската любов. Очертава се повишаване на източниците за повече доход.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.