Везни

Тези от вас, които търсят нов партньор в любовта, може да очакват добър развой на събитията до средата на месеца. Ако вече имате връзка, с радост ще откриете, че всички трудности и проблеми са останали в миналото. Може би, ще ви се отдаде възможност да задълбочите отношенията си още повече с любимият за вас човек. Постарайте се да откриете креативен начин, по който да покажете на партньора си колко много означава за вас и ще видите, че връзката ви може да стане по-силна от всякога.

Въпреки икономическите трудности като цяло, ще успеете да се издигнете в кариерата и да постигнете своята бизнес цел. Не е изключено да имате непредвидени разходи, които може да развалят дългосрочните ви планове. Ако трябва, преструктурирайте бюджета си и отменете някои разходи. Това може да ви се стори доста трудоемко към момента, но по този начин ще планирате по-добре нещата, за които харчите парите си.

Скорпион

Направете така, че щастието на партньора ви да станете ваш основен приоритет. Дори първоначално да няма ентусиазирана ответна реакция от страна на половинката ви, не се отказвайте. Вероятно, ще прекарвате повечето от времето си в работа и с родителите си, а стресът и проблемите между вас и партньора ви може да се увеличат. Опитайте се да се отпуснете и да уловите любовта, която ще се усеща във въздуха през месец септември. Бъдете оптимисти и ще придобиете увереността, от която се нуждаете.

Очаква ви невероятно печеливш месец във финансово отношение. Доброто управление на парите ви, ще ви предостави добра възвращаемост. Ако работите в сферата на услугите или финансите, ще имате добра възможност да увеличите приходите си, предавайки опита и знанията си във вид на обучение на други кадри. Благотворителната дейност може да фигурира сред месечните ви цели, но проявете особено внимание в харченето на парите ви.

Стрелец

Може да има някои моменти през този месец, в които да се чувствате зле и уморени да давате толкова много от себе си за човек, който сякаш не отговаря на вашите очаквания. Искате стабилни, романтични отношения, които партньорът ви може и да не ви предложи на този етап. Сега обаче не е моментът да избухвате в ярост. Оставете времето да излекува вашата несигурност и наранено сърце. Самотните може да се почувстват на върха на щастието, тъй като този месец вероятно ще срещнете някой специален за вас човек.

Ще бъде разумно да се подготвите за големи промени на работното ви място или в бизнеса ви. Някои лица, с които сте бизнес партньори могат да променят своите финансови стратегии. С напредването на този месец финансовото ви състояние вероятно ще започне да се подобрява, но това може да изисква трудни решения от ваша страна.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.