Рак

През юли месец може да има дни, в които може да се почувствате изгубени и объркани. Може би ще се чудите защо хората около вас сякаш не ви обръщат вниманието и уважението, което смятате, че заслужавате. Няма да са редки случаите, когато няма да бъдете съгласни с колегите си, а това определено ще води до конфронтация в горещият юли. Би било разумно да им покажете своето любезно себе си, ала без да компрометирате своите убеждения.

Лъв

Има вероятност да сте в положително и сияйно настроение през повечето дни от юли. Може да поемете по-отговорна роля в офиса, която ще ви даде възможност да покажете вашите управленски възможности. Възможно е да позволите на колегите си да ви помогнат с творческите си приноси. Намерете време да проведете задълбочени разговори любимите ви, за да укрепите семейните или любовните си връзки.

Дева

Възможни са чести семейни пререкания, които ще затруднят отношенията ви.  Опитайте се да поддържате спокойствието и разберете, каква е причината за конфликтите. Не са изключени грешки на работното ви място, има вероятност към средата на юли да сте разсеяни или объркани. Финансовото ви положение едва ли ще бъде розово, така че бъдете внимателни при формирането на месечният си бюджет.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.