Рак

Любовта може да почука и на вашата врата през този месец. Планетите ще са в добра позиция за сключване на брак между партньорите. В средата на месеца може да имате повод да празнувате радостна вест. Ако имате възможност, то задължително планирайте романтична екскурзия. Прекараното време с партньора ви в различна обстановка, ще ви даде възможност да се опознаете по-добре и да се разбирате чудесно в бъдеще. Отпуснете се и се насладете на романтичната ви почивка.

Финансовият ви статус може да не е много стабилен през този месец и да е на приливи и отливи. Ако се занимавате с маркетинг или търговия, наблегнете на усъвършенстване на комуникационните ви умения, за да сключите важна за вас сделка. Може да се наложи да работите малко по-усилено, включително извън работното ви време, за да поддържате баланса на паричния ви поток.

Лъв

Съживете връзката си, като направите нещо креативно и изненадате половинката този месец. Двойките, които имат сключен брак може да планират нещо специално, за да направят връзката си по-романтична. Кратко пътуване за удоволствие през някой уикенд, би било перфектно. Очаквайте вашият партньор да отвърне на изненадата ви с прекрасен жест. Има вероятност се случи нещо много интересно за вас в личен план към средата на месеца.

Има голям шанс този месец да ви донесе просперитет и изобилие от клиенти. Ако сте инвестирали в акции, ще може да усетите, че парите ви имат възвръщаемост. Добрата новина е, че ще разполагате с достатъчно средства, за да си позволите доста от нещата, които искате, дори някои по-луксозни стоки. Ако работите по нов проект, то не се съмнявайте, че ще имате успех.

Дева

Ако до сега ви е липсвал късмет в любовта, то не губете надежда, че скоро птиченцето ще кацне на рамото ви. При двойките е възможно да има някои малки спорове и недоразумения. Не се притеснявайте, тъй като всички препятствия по пътя ви, скоро ще изчезнат и ще можете да се съсредоточите върху това, което е от съществено значение за връзката ви.

Във финансово отношение този месец може да се окаже златен за вас. Ръстът на приходите ви ще подобри финансовото ви състояние и вече ще може да си купите това, което искате, а не само това, което ви трябва от първа необходимост. Добре ще е да използвате допълнителните приходи да увеличите спестяванията си или да изчистите дълговете си.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.