Рак

Засиленият темп на живот може да ви накара да се чувствате тревожни или объркани през този месец. Слушайте внимателно и изразявайте ясно, за да избегнете евентуални недоразумения. Съобразявайте се с вашият партньор, правейки повече компромиси и отстъпки, само така ще заобиколите задаващите се конфликтни ситуации.

Отрицателното ви мислене може да направи комуникациите проблематични. Не разчитайте на думите на другите и бъдете внимателни спрямо собствените си слова и дела. Май месец ще ви поднесе неочаквани новини и случайни срещи, които вероятно ще разстроят душевният ви мир. Внимавайте с парите си и не се разсейвайте, за да не настъпят недоразумения и фатални грешки.

Лъв

Този месец ще ви отправи предизвикателства, които ще ви затруднят да постигнете целите си. Може да се почувствате ограничени или обременени от определени задължения и отговорности. Също така май месец носи внезапни и неочаквани промени, с които може да трудно да се справите. Импулсивното влияние на планетите ще ви накара да бъдете по-отговорни, търпеливи, предпазливи и разумни.

Избягвайте да рискувате, за да защитите себе си и близките си. Натрупването на нервно напрежение може да доведе до непредвидимо поведение, объркване и грешки. Реагирайте внимателно и здрав разум на променящите се финансови условия и избягвайте рисковите постъпки.

Дева

Възможно е през този месец да се създадат предпоставки за натрупване на напрежение и остра нужда за само утвърждаване. За да избегнете спорове и конфликти, освободете гнева и безсилието си чрез упражнения и спорт. Напрежение в семеен план е възможно да възникне, ако сте прекалено настъпателни, затова използвайте цялото си търпение и съпричастност.

Май месец може да се окаже принудителната повратна точка, през която ще се чувствате притиснати и натоварени. Понякога може да се изолирате и обезсърчите. Бъдете особено търпеливи и предпазливи, защото този  период е изключително рисков във финансов аспект.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.