Овен

Септември ще бъде вълнуващ месец. Ако не сте семейни може да излезете на среща с някой, който наистина харесвате. Вероятно, тази среща има потенциал за развитие за нещо по-сериозно. Преди да поемете някакви ангажименти, опознайте новата партия, за да избегнете евентуални разочарования. Хармонията при семейните двойки ще се върне към края на месеца.

Бъдете особено предпазливи с финансовите сделки този месец, тъй като има вероятност да бъдете измамени. Конфликтите с колеги или с бизнес партньори също могат да засегнат паричните въпроси. Този месец може да претърпите редица финансови промени. Финансовото състояние на партньора ви може да доведе до необходимите промени. Купуването и продажбата на имоти е добър начин да спечелите много допълнителни пари.

Телец

Този месец може да бъде началото на нова глава в живота ви, що се отнася до любовта. Така че не забравяйте да направите първата крачка към по-добър личен живот. Старайте се правите повече изненади на партньора ви като го извеждате на романтични вечери и планувате пътуване в края на месеца. Тези от вас, които не са семейни, могат да получат неустоимо предложение за по-сериозни отношения от някой, когото харесвате.

Бъдете нащрек по финансовите въпроси този месец. Вероятно, ще се изненадате от ефективността на някои нови начини да печелите пари, което ще се окаже полезно за вашите спестявания в дългосрочен план. Не се притеснявайте от малките разходи тук-там за някои глезещи неща, тъй като те няма да навредят на финансите ви. По възможност отложете всякакви нови бизнес сделки за следващия месец.

Близнаци

Предстои ви прекрасен месец. Ще е добре да прекарвате повече време с любимите ви хора и да ги накарате да се почувстват обичани, и знаят че винаги има някой, на когото могат да разчитат. Комуникацията ще е най-важният елемент за отношенията ви през този месец. Тези от вас, които имат връзка от разстояние, могат да чуят добри новини, че партньорът ви ще дойде при вас да ви види към средата на месеца. Щастие в любовен план се очертава за вас.

Неуморният ви труд и всички усилия, които полагате да си вършите работата повече от перфектно, ще ви донесат добри приходи. Това ще подобри финансовото ви състояние и ще можете да изчистите всичките си дългове и кредити. Не забравяйте да инвестирате част от парите си в нещо, което ще ви носи доход в бъдеще. До голяма степен финансовият ви прогрес ще зависи от новите стратегии и технологии, които прилагате в момента.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.